La Palmerie Fashion

Assortiment
Hippe kleding, schoenen, laarzen, riemen, zonnebrillen en  horloges .

La Palmerie is echt een winkel waar je je helemaal kunt (laten) stylen. Iets wat veel BN’ers inmiddels ook doen. Alle nieuwe gadgets vind je hier. Tassen zijn van eigen La Palmerie ontwerp en label. Ze duiken steeds vaker op in het Utrechtse straatbeeld.

Bij la Palmerie wordt je professioneel vakkundig gestyled.


Kenmerken
Carrie Bradshaw meets Imelda Marcos on Ibiza. Schoenen voor bij je tas en tassen voor bij je schoenen. Met kleding en accessoires van de hotste merken. “Wij hebben een heel duidelijk assortiment voor een brede doelgroep. Van jonge studentes tot sophisticated women,” aldus eigenaresse Soumia Allane. “We houden van een stoere, jonge, trendy, maar vooral stijlvolle uitstraling.” Haar vondsten halen regelmatig de bladen.

Sfeer
Warm, gezellig en uitnodigend, met een Nespesso voor elke klant. De (prettige) muziek blijft op de achtergrond, en zo hoort het ook. Voor je het weet ben je hier zo een uur verder. Lekker snuffelen en passen.

Achtergrond
Soumia Allane zit al twintig jaar in het vak. “Ik vind het leuk om mensen aan te kleden of ze te adviseren.” Ze heeft veel gereisd en overal ervaring en haar netwerk opgedaan. Inmiddels heeft ze een vaste klantenkring. En nog steeds een gezonde ambitie. “Dingen komen op je pad en het bleek dat mijn tassen erg in trek waren. Zo zijn we gaan groeien en uitbreiden. We hebben nog heel veel plannen in de toekomst, maar we zijn heel voorzichtig. Stap voor stap, totdat we de wereld veroveren en we op de catwalk staan, naast Dolce en Gabbana ...”

Merken
Super Trash, Nikkie Plessen, Goosecraft, American Vintage, Ibana, Culture, Ottodame, Daniel Wellington, Ted Baker, Roberto Cavalli, Armani Jeans, Manila Grace, Modstrom, Red Soul, Yaya en nog vele andere hippe merken.

Bezoek ook eens onze Facebook pagina:

https://www.facebook.com/pages/La-Palmerie-Fashion/146212198758155

Ook hebben wij onze webshop pagina:

http://lapalmeriewebshop.nl/La-palmerie-fashion-Grootste-dames-collectie